Pasta med ramsløg, tomater og courgette

4 30 Print

Ingredienser

3 fed finthakket hvidløg
Olivenolie
1 courgette skåret i strimler
3 ansjoser
12 cherry tomater skåret i halve
1 dåse flåede tomater
1 stort bundt ramsløg skåret i grove stykker
1 dl kogevand fra pastaen
20 g parmesan
Salt og peber
400 g spagetti

Fremgangsmåde

Steg hvidløg i olivenolie og tilsæt courgette. Lad det stege kort med og sæt det til side på en tallerken. Krydr med salt og peber.
Steg ansjoser i olivenolie og tilsæt cherrytomater.
Tilsæt flåede tomater og lade det simre med retten. Smag til med salt og peber. Knus de flåede tomater med en grydeske i saucen.
Sæt pastaen til at koge i rigeligt vand med salt.
Når pastaen har kogt lidt, tilsættes 1 dl kogevand til tomatsaucen.
Når pastaen er kogt færdig, blandes pastaen ned i tomatsaucen, sammen med stegt courgette, grofthakket ramsløg og revet parmesan. Retten smages til med salt og peber.