Spagetti med friske tomater, kapers, oliven og chili

4 personer Print

En super enkel pastaret der både er billig og virkelig lækker. Server den til hverdag og til gæster.

Ingredienser

15 udstenede sorte oliven
Rigeligt god olivenolie
Parmesan
1/2-1 dl pasta kogevand
3 fed hakket hvidløg
400 g spagetti
1 finthakket løg
1 tsk kapers
500 g cherrytomater eller cocktailtomater skåret i kvarte
1/2 - 1 tsk pul biber chiliflager
1 bundt bredbladet persille
1 bundt basilikum
Salt og peber.

Fremgangsmåde

Sauter hvidløg og løg indtil de bliver blanke. Tilsæt dernæst kapers, oliven og chiliflager og lad dem stege med i 1-2 min. Tilsæt cherrytomater og sæt låg på og lad det simre i 10 min på lavt blus. Krydr med salt og peber.

Imens koges spagetti i rigeligt saltet vand. Tilsæt 1/2-1 dl vand i tomatsaucen og kog det ind sammen med hakket persille. Vend spagetti sammen med tomatsaucen og tilsæt frisk basilikum og rigeligt friskrevet parmesan. Krydr med salt og peber og server med det samme.