Vegetarisk curry med butternut squash

Print

En virkelig lækker vegetarisk curry, som både er hurtig at lave og hvor du ikke kommer til savne kød.

Ingredienser

1 butternut squash
4 fed finthakkede hvidløg
1 finthakket løg
2 spsk madras curry
2 dåser kokosmælk
Salt
Saften fra en halv lime
Tilbehør: Ris
Pynt: koriander og cashewnødder

Fremgangsmåde

Sæt risene over som anvist på pakken. Skræl butternut squash og skær den derefter ud i tern. Sauter finthakket løg og hvidløg i lidt olivenolie i et par minutter. Tilsæt derefter madras curry og steg det sammen med grøntsagerne i et par minutter. Krydr med salt. Tilsæt derefter kokosmælk og lad det simre på lavt blus i ca. 15-20 minutter indtil butternut squash er mør. Smag til med limesaft og salt. Server retten med koriander og cashewnødder som pynt på retten og server ris til.