Bagte tomater og aubergine med basilikum og bøffel mozzarella

Print

Ingredienser

3 aubergine skåret i grove stykker
250 g cherrytomater
1 chili skåret i grove stykker
4 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
4 spsk olivenolie

1 bøffel mozzarella
4 spsk olivenolie
1 stort bundt basilikum
Pynt: basilikumsblade

Fremgangsmåde

Bland cherrytomater med aubergine, olivenolie, chili og salt og peber. Sørg for at olivenolien er godt fordelt. Bag dem 30-45 min til de er blevet brune. Auberginerne skal være godt grillede at se på. Afkøl grøntsagerne.

Blend basilikum med olivenolie og vend de i grøntsagerne. Gem 1,5 spsk af marinaden. Pynt med bøffelmozzarella på salaten og basilikumsolivenolie. Krydr med salt og peber. Pynt med basilikumsblade, lidt citronskal og evt. spiselige blomster.