Avocadomad med citronskal, Perla Negra tomat og saltede mandler

2 personer 15 min Print

Avocadoer smager fantastisk og i denne version med lidt citronskal, saltede mandler og tomat udgør den min favorit på frokostbordet.

 

 

Ingredienser

10 økologiske mandler Olivenolie til stegning 1 avocado
1 Perla Negra tomat
1 lille bundt purløg
Lidt chilipulver
Salt og peber
Skal af en halv økologisk citron Et par dryp citronsaft
2 skiver rugbrød Salt og peber

Fremgangsmåde

Del avocadoen og fjern stenen. Udhul avocadoen med en ske. Skær den ud i fine skiver og anret den på to skiver rugbrød. Krydr med salt og peber. Riv fintrevet citronskal udover avocadomadderne samt et par dryp citronsaft. Pynt med lidt chilipulver. Skær fire skiver tomater og pynt de to avocadomadder med tomater og fintsnittet purløg. Rist mandlerne på panden i lidt olivenolie og salt, til de er gyldne. Hak dem groft og anret dem på toppen af avocadomadderne og server.