Bagte peberfrugter og rødløg med surdejscrumble

4 personer Print

Har du en rest tørret brød? Så lad endelig være med at smide det ud men brug det i stedet på bagte grøntsager. Det smager super lækkert og kan serveres til både kylling og fisk.

Ingredienser

2 skiver brød
2 stk. snackpeber
4 stk. små rødløg
3 fed hvidløg
1 stor håndfuld bredbladet persille
Citronskal fra en kvart citron
3 spsk. olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde

Brødcrumble:
Blend brød, persille, hvidløg, olivenolie sammen i en blender. Tilsæt revet citronskal og lidt salt.

Halvér rødløgene og skær peberfrugterne i kvarte og fjern frøene. Læg rødløg og peberfrugt i et ildfast fad. Drys brødcrumble på grøntsagerne. Krydr med salt og peber. Bag grøntsagerne ved 200 grader i 20 minutter og hæld lidt olivenolie ud på grøntsagerne.