Brombærmuffins

Print

Denne opskrift er super hurtig og smager fantastisk. De kan sagtens bages dagen i forvejen og spises dagen efter.

Opskriften giver 10-12 muffins i alt. Dejen bliver lækker karamelliseret på toppen og de friske brombær gør dem lækre “svampede” i konsistensen.

Ingredienser

3 æg
250 g sukker
125 g mel
50 g finthakkede mandler
125 g smeltet smør
2 tsk bagepulver
1 knsp salt
50-60 brombær

Pynt: friske brombær

Fremgangsmåde

Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Vend forsigtigt mel, finthakkede mandler, smeltet smør, bagepulver og salt i dejen med en dejskraber. Fordel muffindejen i muffinforme beklædt med bagepapir. Pynt med 4-5 brombær på toppen og bag dem ved 200 grader i 15-17 minutter.

Lad dem køle af til stuetemperatur og pynt med friske brombær på toppen.