Drømmekage er en klassiker. Denne kage er lavet med ekstra fyld så den er lækker blød og fyldig i smagen. Bagetiden kan variere fra ovn til ovn, så hold øje med kagen.
150 g sukker
2 æg
1/2 tsk vaniljepulver
140 g hvedemel
1,5 tsk bagepulver
1 dl mælk
35 g smør
Fyld:
2 dl letmælk
100 g smør
150 g kokosmel
250 g brun farin
45 g finvalset havregryn
1 knsp salt
Pisk sukker og æg sammen til en luftig masse. Tilsæt dernæst de resterende tørre ingredienser. Si dem før de vendes forsigtigt i. Tilsæt smeltet smør og mælk og vend dejen forsigtigt sammen med en dejskraber.
Fordel dejen i en rund springform ca. 24 cm i diameter. Bag kagen 18-20 min ved 175 grader varmluft.
Imens laves fyldet. Tilsæt alle ingredienserne i en gryde og rør det godt sammen. Lad det koge forsigtigt sammen og blive en ensartet masse.
Smør fyldet på kagen når den er færdig og skru ovnen op på 220 grader. Bag kagen 3-4 minutter indtil fyldet på toppen får en smule skorpe, men stadig er blød nedenunder. Køl kagen af og server den med en god kop kaffe.