Granola med lækre nødder og gojibær

Print

En lækker granola er så lækker at have stående til morgenmaden. Brug granolaen på skyr med frugt på eller på en varm havregrød, for at give et ekstra crunch.

Ingredienser

250 g havregryn
100 g hasselnødder
100 g valnødder
2 spsk honning
2 spsk vand
100 g gojibær

Fremgangsmåde

Blend hasselnødder og valnødder groft i en blender. Bland nødderne med havregryn og fordel det på bagepladen. Bland honning og vand sammen i en gryde og lav et hurtigt opkog. Bland honning vandet sammen med havregryn og nødder og spred blandingen ud på bagepladen beklædt med bagepapir. Bag blandingen i en 160 grader varm ovn i ca. 20 minutter, indtil det hele er gyldent. Vend blandingen undervejs i ovnen. Når granolaen er kølet af, tilføjes gojibær. Opbevar den i en lufttæt beholder i op til et par uger.