3 peberfrugter
1 stor squash
250 g cherrytomater skåret i halve
1 bundt asparges
1 bundt basilikum.
1 buratta
Vinaigrette:
3 spsk olivenolie
½ citron
1 bundt basilikum
1 fed hvidløg
Salt og peber
Skyl grøntsagerne. Skær peberfrugter og squash ud i mundrette stykker. Knæk bunden af hver asparges og grill grøntsagerne på grillen i et par minutter. Pensl med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Peberfrugterne må godt blive bløde, men squash og asparges skal have bid.
Lad grøntsagerne køle af og pil evt. lidt af skrællen af peberfrugterne.
Mort alle ingredienserne til vinaigretten i en morter. Smag til med salt og peber. Vend vinaigretten sammen med grøntsager, cherrytomater og friske basilikumsblade. Anret burrata på toppen og pynt med 1 spsk vinaigrette, basilikumsblade og salt og peber.