Kartoffelpizza med trøffel pecorino

Print

Kartoffelpizza med trøffel pecorino er en virkelig lækker pizza med masser af smag!

Opskrift på en god pizzadej kommer snart. Alternativt kan man få gode forbagte surdejsbunde i Netto.

Hvis du ikke har en pizzasten, kan du bruge en bageplade med bagepapir istedet.

Ingredienser

1 portion pizzadej
1 kartoffel skåret i tynde skiver på mandolinjern
3 spsk mascarpone
60 g trøffel pecorino
1,5 spsk hvidløgsolie (1 revet fed hvidløg blandes med 1,5 spsk olivenolie)
2 kviste rosmarin
Salt og peber
Pynt: parmesan

Fremgangsmåde

Sæt pizzastenen i ovnen. Varm ovnen på 275 grader eller så højt den kan komme på over-under varme. Rul pizzadejen tyndt ud til en passende størrelse. Læg kartoffelskiverne i vand i 10 min og si derefter vandet fra. Fordel 3 spsk mascarpone og anret kartoffelskiverne, frisk rosmarin og hvidløgsolie derpå. Bræk pecorino osten i små stykker og fordel den på pizzaen. Krydr med salt og peber. Læg pizzaen over på en bagesten drysset med lidt mel. Det kan gøres med en pizzaspatel.

Bag pizzaen i 6-10 min til den sprød og simrende. Pynt evt. med lidt friskrevet parmesan.