1 lille knoldselleri
50 g smør
1 tsk kapers
40 g hasselnødder
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk estragoneddike
Et enkelt drys citronskal
Et par stilke estragon
Olivenolie
Salt og peber
Tænd ovnen på 200 grader. Skræl knoldselleri og skær det i både.
Fordel knoldselleribåde på en bageplade og drys med salt og olivenolie Bag knoldselleri i 25 min.
Rist hasselnødder i en lille bradepande i ovnen samtidig med at knoldselleri er i ovnen.
Bag hasselnødderne til de er lysebrune og skallen er nem at få af. Det tager et par min. Rul skallen af hasselnødderne ved at rulle dem i et rent viskestykke. Hak dem derefter groft. Lad smørret bruse op i en lille gryde, tilsæt hvidløg. Det må ikke tage farve.
Sluk for blusset og tilsæt hakket kapers og estragoneddike.
Fordel knoldselleribåde på et fad. Fordel det brunede smør udover knoldselleri.
Riv lidt frisk citronskal over retten og pynt med frisk estragon og hasselnødder.
Smag til med salt og peber om nødvendigt