Knoldselleri med surdejscroutoner og persilleolie

4 20 Print

 

 

Ingredienser

½ knoldselleri
Et par skiver daggammelt surdejsbrød
Olivenolie til stegning
1 spsk smør
3 tsk persilleolie
Estragon til pynt

Persilleolie:
1 bundt persille
0,5 dl olivenolie
Smag til med citronsaft og salt

Fremgangsmåde

Skræl knoldselleri og skær det i grove mundrett stykker.
Varm smør og lidt olivenolie op på en pande. Tilsæt knoldselleri og lad det stege gyldent i et par min. Krydr med salt og peber. Sæt det til side på en tallerken.
Blend persille og olivenolie. Smag persilleolien til med salt og citronsaft.
Bryd brødet i nogle stykker og steg brødstykkerne gyldent på en pande med rigeligt olivenolie, indtil det er sprødt. Krydr med salt.
Anret knoldselleri på en tallerken, tilsæt brød øverst samt et par tsk persilleolie og frisk estragon på toppen.