1 kg krabbekløer
1 spsk havsalt
2 stilke dild
½ citron skåret i skiver
Ramsløgsmayo:
2 pasteuriserede æggeblommer
3 dl olie
1 tsk sennep
Et bundt ramsløg
Lidt salt
Evt. citronsaft
Kog krabbeklør med salt, citron og dild i ca. 6 min. Skum dem af for hvidt skum. Vandet må ikke buldrekoge.
Sluk for blusset og lad krabbeklør trække i vandet i ca. 15-20 min. Hæld vandet fra og knus krabbeklør med en hammer, så kødet er klar til at tages ud med en gaffel.
Skyl ramsløg og slyng dem i en salatslynge.
Blend ramsløg med neutral olie i et par min og smag til med salt.
I en skål piskes æggeblommer, sennep og salt tykt.
Ramsløgsolien tilsættes lidt efter lidt under piskning til mayoen er tyk.
Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.
Server krabbeklør med ramsløgsmayo og et godt brød til.