En lækker smagfuld sandwich med sprødt kyllingeskind.
1 kyllingebryst fra Hopballe Mølle
Olie
Salt og peber
2 spsk pesto
4 skiver surdejsbrød
10 semidried tomater
4 blade hjertesalat
Revet parmesan
Basilikum-persille pesto:
1/2 bundt basilikum
1/2 bundt bredbladet persille
1,5 dl olivenolie
25 g revet parmesan
1 fed hvidløg
50 g mandler
Saften fra 1 citron
Flagesalt
Blend ingredienserne til pestoen og smag til med salt.
Brun kyllingebrystet med skindsiden nedad på en medium varm pande i lidt olie. Når skindet er sprødt, vendes kødet og brunes kort på den anden side. Krydr kyllingebrystet med salt og peber, og læg det i et ovnfast fad. Steg det færdigt ved 210 grader i en forvarmet ovn. Det skal ca. have 7-8 min. til kyllingen er gennemstegt, men stadig saftig. Lad kødet trække i 5 min, inden det skæres ud i skiver.
Smør pesto på hver af brødskiverne. Fordel salatblade, skiver af kylling, semidried tomater og friskrevet parmesan. Server!