Røget laks med peberrod, citronskal, labneh, rødbeder og karse

2 personer Print

En super lækker forret eller frokostret til to. Opskrift på labneh, finder du her på bloggen. Det er vigtigt at bruge en god kvalitet laks. Jeg bruger røget laks fra Centralrøgeriet. Det er en super lækker laks, som kommer fra Island.

Ingredienser

5-6 skiver røget laks fra Centralrøgeriet
130-150 g bagte rødbeder (olivenolie, timian, salt og peber)
75 g labneh eller friskost
Peberrod
Citronskal
Salt og peber
Pynt: karse og kørvel

Fremgangsmåde

Skræl og skær rødbederne ud i grove stykker. Bag rødbederne ved 200 grader i lidt olivenolie, timian, salt og peber i ca. 30-35 minutter. De skal stadig have bid.

Afkøl rødbederne. Anret derefter rødbederne på et fad, med tykke skiver laks og kugler af labneh. Riv frisk peberrod og citronskal udover retten. Krydr med salt og peber. Pynt med frisk karse og kørvel.