Mysli

Print

En lækker mysli med en dejlig kokossmag. Denne mysli er lavet med lidt mindre honning end en sædvanlig granola, som godt kan blive for sød i smagen.

Ingredienser

150 g solsikkekerner
250 g mandler
150 g sesamfrø
150 g kokosmel
100 g gojibær
En håndfuld kokosflager

2 spsk vand
2,5 spsk honning

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 160 grader. Varm honning og vand op i en gryde, så det lige koger op og sluk derefter for blusset.
Blend kokosmel, solsikkekerner og mandler i mindre stykker. Bland det sammen i en skål med sesamfrø og honning-vandet. Bag det i en bradepande fordelt på bagepapir i ca. 20 min. Rør rundt undervejs, så myslien ikke brænder på. Myslien skal være lysebrun, når den er færdig.

Vend gojibær og kokosflager i myslien og sæt den på et lufttæt glas, når den er afkølet.