Nye kartofler vendt i friske urter og smør

Print

De første nye kartofler smager himmelsk. De smager super lækker vendt i lidt smør og friske urter. Server det til fisk eller kylling.

Ingredienser

800 g kartofler
50 g smør
3 kviste estragon
3 kviste løvstikke
1 bundt kørvel
1 håndfuld dild
Salt og peber
Pynt: Tallerkensmækkere og kørvel

Fremgangsmåde

Rens kartoflerne og kog dem i en gryde under låg med rigeligt salt. Vandet skal smages som havvand. Kog dem i 12 min og lad dem trække i vande i 12 min. Tilsæt eventuelt lidt løvstikke i kogevandet. Hæld vandet fra kartoflerne.

Hak alle urterne fint og vend dem i kartoflerne sammen med smør. Smag de nye kartofler til med salt og peber. Pynt med tallerkensmækkere og kørvel.

Server kartoflerne med det samme.