30 min

Oksecarpaccio

4 personer Print

En nem og enkel forret til gæsterne, der smager fantastisk!

Ingredienser

200 g oksemørbrad
Timian
Rosmarinn
1 fed finthakket hvidløg
Salt og peber

1 fed hvidløg finthakket
Ca. 1 spsk god olivenolie
Ca. 1 spsk citronsaft
Salt og peber
1 lille håndfuld basilikum (rød eller grøn)
Evt. lidt brøndkarse
15 skiver parmesan lavet med gulerodsskræller

Fremgangsmåde

Afpuds oksemørbraden og fordel lidt hakket rosmarin, timian og hvidløg samt salt og peber på kødet. Pensl kødet med lidt olivenolie.
Grill kødet godt hele vejen rundt, så det får en flot stegeskorpe. Lad kødet køle af.

Skær kødet tyndt og læg det mellem en frysepose. Bank det tyndt og fladt med en lille gryde. Fordel det på et fad og krydr med salt og peber. Fordel tyndskåret hvidløg på kødet samt olivenolie, citronsaft, salt og peber. Pynt med parmesan, basilikum og brøndkarse. Server det som en forret med lidt nybagt brød.