Oksekødsspyd med peberfrugt og tomat-nektarinsalat med burratra og granatæble

4 personer Print

Kombinationen med de syrlige tomater, søde nektariner og sprøde og saftige granatæbler er virkelig god. Denne ret er en virkelig sommerret, som skal prøves.

Ingredienser

800 g oksefilet skåret i store tern
3 peberfrugter
5 fed revet hvidløg
3 kviste hakkede rosmarin
Salt og peber
4 spsk. olivenolie
Grillspyd

1 granatæble
3 nektariner
500 g blandede tomater
1 stort rødløg
1 burrata
1 bundt basilikum
En håndfuld hakket bredbladet persille
Olivenolie
God balsamico
Salt og peber

Fremgangsmåde

Bland oksekødstern, revet hvidløg, hakket rosmarin, olivenolie, salt og peber sammen. Skær peberfrugterne i ud store stykker. Fordel skiftevis oksekød og peberfrugt på grillspyd. Steg spyddene på en grill i 3-4 minutter på hver side.
Skær nektariner, rødløg og tomater ud i tynde skiver. Fordel dem på et fladt fad med en burrata i midten. Fordel basilikumsblade, hakket persille, god olivenolie og balsamico på salaten. Krydr med salt og peber.
Server salaten med oksekødsspyddene.