Pappardelle med salsiccia

4 personer Print

En virkelig lækker ret, som kun bliver bedre ved at simre i lang tid.

Ingredienser

300 g salsiccia pølser
2 fed finthakkede hvidløg
1 lille finthakket løg
2 laurbærblade
2 kviste frisk timian
2 dåser flåede tomater
1 dåse tomatpuré
1 dl hvidvin
1 bundt basilikum
Salt og peber
400 g tørret spagetti
Friskrevet parmesan

Fremgangsmåde

Fjern skindet fra pølserne, og tag farsen ud. Varm olie i en dyb pande. Tilsæt farsen og steg farsen på panden til det får lidt farve. Tilsæt finthakket hvidløg og løg på panden og til sidst tomatpuré. Dernæst tilsættes flåede tomater, hvidvin, laurbærblade, timian, salt og peber. Lad saucen simre i en time, gerne længere.

Kog spagetti al dente og og bland den med tomatsaucen, 1/2 dl pasta kogevand og basilikumblade. Riv evt. lidt frisk parmesan over retten ved bordet.