1 squash
4 ansjoser
2 tsk confiteret hvidløg
20 cherrytomater
2 dl flåede tomater
Smag til med en anelse citronskal
½ chili
Olivenolie
350-400 g pasta
2 dl pasta kogevand
30 g revet parmesan
Salt og peber
Et lille bundt hakket persille
Skær squashen over på langs og derefter i skiver. Steg squash 1-2 min på høj varme i lidt olie på panden. Den skal stadig have bid. Sæt det til side på en tallerken.
Varm olivenolie op på en pande og steg ansjoser og hvidløg på lav varme.
Tilsæt cherrytomater og steg indtil det får lidt farve.
Tilsæt flåede tomater og den hele halve chili.
Smag til med en anelse citronskal og tag chilien op når saucen har den rette styrke.
Smag saucen til med salt og peber.
Kog pasta al dente.
Tilsæt pastakogevandet til saucen og lad den koge op.
Bland pasta med tomatsauce, squash, parmesan, hakket persille, salt og peber.
Dryp lidt god olivenolie udover retten.