300-350 g brune svampe
2 fed finthakket hvidløg
Olivenolie
1 finthakket løg
0,5 dl hvidvin
1,5 dl fløde
Salt og peber
1 lille bundt finthakket persille
20 g parmesan
1 dl kogevand
400 g tørret pasta
Rens svampe og skær dem ud i stykker. Steg dem på panden uden fedtstof, så det værste vand fordamper.
Tilsæt olie og lad dem stege så de får lidt skorpe. Krydr med salt og peber.
Tilsæt dernæst finthakket løg og hvidløg og lad dem stege med, uden de får farve.
Tilsæt hvidvin og lad det koge en anelse ned.
Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.
Kog pastaen i rigeligt salt. Efter et par minutter, hældes 1 dl af pastakogevandet over i svampesaucen og koges ind.
Når pastaen er færdig, vendes den over i svampesaucen sammen med persille og friskrevet parmesan.
Smag til med salt og peber.