Quinoa salat med blomkål, squash og syltede stikkelsbær

4 personer Print

Server salaten til svinekød eller laks

Ingredienser

1 dl blandede quinoa
1/2 blomkål skåret ud i fine skiver
1 bundt persille grofthakket
1/2 squash skåret i tynde strimler med en gullerodskræller
Pynt: Evt. brøndkarse

Syltede stikkelsbær:
130 g stikkelsbær
1/2 dl vand
50 g sukker
Salt

Dressing:
2 spsk olivenolie
Saften fra en 1/2 citron
2 tsk honning
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog quinoa efter anvisning på pakken og lad det derefter afkøle. Bland quinoa med blomkål, persille og squash.

Kog vand og sukker sammen og tilsæt stikkelsbær. Krydr med lidt salt. Lad det koge med i et par minutter. Afkøl de syltede stikkelsbær

Bland ingredienserne til dressingen og vend det i salaten. Krydr salaten med salt og peber. Pynt salaten med syltede stikkelsbær og blade fra brøndkarsen.