Quinottosalat med asparges, avocado og karse

4 personer Print

En lækker og mættende salat, som egner sig godt til påskebordet.

Ingredienser

1 håndfuld spinat
2 håndfuld feldsalat
1 dl quinotto
1 bundt asparges
1 avocado skåret i fine skiver
Olivenolie til stegning
½ bakke karse
50 g feta

Vinaigrette:
3 spsk god olivenolie
Saften fra en halv citron
1 tsk honning
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog quinottoen som anvist på pakken og afkøl den. Skyl spinat og feldsalat og slyng det fri for vand i en salatslynge. Knæk bunden af aspargesene og skær dem ud i mundrette stykker. Sauter dem i lidt olivenolie på en pande i 1-2 minutter. Køl dem derefter af på en tallerken. Bland quinotto, feldsalat, spinat og asparges sammen i en skål. Vend dressingen sammen og bland det sammen med salaten. Smag til med salt og peber. Fordel feta og avocado på salaten. Pynt med frisk karse på toppen.