Søde kartofler med citronskal, feta og persille

4 personer 35 min Print

Søde kartofler smager virkelig godt,  især hvis man tilføjer en anelse citronskal og citronsaft. Det gør smagen ekstra frisk. Prøv at lav denne enkle salat og server den til sommermenuen.

Ingredienser

900 g økologiske søde kartofler
1 fed revet hvidløg
2 stilke grofthakket rosmarin
2 spsk olivenolie
80 g feta
Skal og saft af en halv økologisk citron
1 håndfuld bredbladet persille
Salt og peber
Pynt: God olivenolie

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 225 grader.
Vask kartoflerne og skræl dem. Skær dem i grove tern og bland dem med olivenolie, revet hvidløg, grofthakket rosmarin, salt og peber.
Bag dem i ovnen i ca. 20-25 min.
Lad kartoflerne køle ned. Vend kartoflerne med fintrevet citronskal og citronsaft. Hak persille groft og vend det med kartoflerne. Smuldrer feta udover de søde kartofler og pynt med lidt god olivenolie på toppen.