Sous vide oksemørbrad

4 personer Print

Ingredienser

700 g oksemørbrad
2 spsk smør
1 spsk olivenolie
2 fed finthakket hvidløg
Salt og peber
2 kviste timian
2 kviste rosmarin

Fremgangsmåde

Afpuds oksemørbraden. Krydr den med salt og peber. Smelt 1 spsk smør på en pande og tilsæt finthakket hvidløg, rosmarin og timian. Lad det simre et par min. Fordel kryddersmørret på oksemørbraden og vakuum det i en vakuumpose.

Tilbered det i en gryde med en sous vide maskine ved 56 grader i 2 timer. Skær posen over og steg det på høj varme på alle sider i 1 spsk smør og lidt olivenolie i ca. 1-2 min på hver side - til det får en flot stegeskorpe.

Skær kødet ud i flotte skiver og krydr kødet med salt. Server med en lækker salat eller nye kartofler.