Spareribs med barbecue marinade

4 personer Print

Ingredienser

1,3 kg grillbryst uden svær skåret i skiver fra Friland
1 løg skåret i kvarte
1,5 tsk salt
3 fed hvidløg
3 laurbærblade

Marinade:
1, 5 dl ketchup
1 spsk æbleeddike
1 spsk Worcestersauce
2 spsk honning
1 spsk muscovadosukker
1,5 tsk røget hot paprika
1,5 tsk. røget sød paprika
Et par dråber tabasco
4 fed revet hvidløg
1 kvist finthakket rosmarin
Salt
Pynt: Finthakket purløg

Fremgangsmåde

Kog skiverne af grillbryst i 15 minutter ved svag varme med salt, hvidløg, løg og laurbærblade. Bland ingredienserne til marinaden. Hæld vandet fra kødet og mariner kødet i marinaden. Lad det stå natten over eller et par timer på køl. Grill de marinerede spareribs på indirekte varme i ca. 30 minutter. Pensl undervejs med resterne af marinaden. Pynt med finthakket purløg og servér.