En lækker og sprød salat, der egner så godt som frokostsalat. Brug resterne af din kylling fra dagen før.
1⁄4 rød spidskål 1⁄4 alm spidskål 4 radiser
4 asparges
1 avocado
200-250 g pillet Hopballe kylling fra dagen før Saften fra en halv citron
2,5 spsk. god olivenolie
Salt og peber
16 salte mandler
Persillepesto:
1 bundt bredbladet persille 1 dl olivenolie
30 g mandler
20 g parmesan
1 fed hvidløg
Saften fra 1 citron
Salt
Blend alle ingredienser til pestoen. Smag til med salt. Bland den pillede kylling med pestoen. Rens grøntsagerne. Snit spidskål, radiser og asparges fint med en skarp kniv. Vend grøntsagerne sammen med olivenolie og citronsaft. Smag til med salt og peber. Fordel salaten i to tallerkener, pynt med en halv avocado på hver tallerken, ristede salte mandler og pesto-kyllingekød.