Stegt squash med surdejscroutoner, timian og gammel knas

Print

Ingredienser

2 squash
10 timianblomster eller timian
20-30 g gammel knas skåret i tynde skiver
50 g surdejsbrød
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Til squashstykkerne:
2 spsk olivenolie
Saften af en halv citron
Citronskal efter smag

Fremgangsmåde

Skær squash ud i aflange stave. Steg dem på en pande i lidt olivenolie i et par minutter, til de stadig har bid. Krydr dem med salt og peber. Lad dem afkøle lidt.

Bræk mundrette stykker af surdejsbrødet og rist dem på en pande i lidt olivenolie, til de bliver sprøde. Krydr med salt.

Vend squash sammen med olivenolie, citronsaft og lidt citronskal. Anret dem på en tallerken og pynt med brød, tynde skiver gammel knas, timianblomster, salt og peber.