Surdejs sandwich med bacon, vesterhavsost og pesto

2 personer Print

En virkelig velsmagende sandwich der kan tages med på farten eller i madpakken.

Ingredienser

4 skiver surdejsbrød
4 skiver tomat
Salt og peber
6 skiver bacon fra Friland
4 blade hjertesalat eller lidt feldsalat
4 skiver god vesterhavsost

Pesto:
1/2 bundt basilikum
1/2 bundt bredbladet persille
1,5 dl olivenolie
50 g mandler
25 g parmesan
1 fed hvidløg
Saft fra 1 citron
Salt

Fremgangsmåde

Basilikum-persille pesto:
Blend basilikum, persille, olivenolie, citronsaft, mandler, 1 fed hvidløg og revet parmesan til en homogen masse. Smag pestoen til med salt.

Steg bacon sprødt på panden og lad det dryppe af på lidt køkkenrulle på en tallerken. Smør hver skive brød med pesto, anret med salat og tomatskiver. Krydr tomatskiverne med salt og peber. Anret til sidst vesterhavsost og bacon og sæt en skive surdejsbrød på toppen.